WEBSENSE Data Endpoint


Pret

WEBSENSE Data Endpoint

Descoperiti, monitorizati si protejati informatiile aflate in retea sau pe dispozitivele client pentru organizatii medii si mari supuse reglementarilor

 

Websense Data Security Suite, suita performanta pentru prevenirea pierderii datelor, previne eficient scurgerea datelor, securizeaza procesele de business, si administreaza conformitatea si riscurile prin descoperirea locatiilor unde se afla datele, monitorizarea utilizarii datelor, si protejarea lor, in retea si pe dispozitivele client.

 

Suita este proiectata pentru a proteja informatiile despre clienti, proprietatea intelectuala, a impune si a raporta asupra conformitatii cu reglementarile. Prin tehnologia patentata PreciseID™ , Websense descopera automat datele confidentiale, monitorizeaza utilizarea acestora si permite administratorilor sa creeze si sa implementeze politici.

 

Websense Data Security Suite este o solutie de prevenire a pierderii datelor (DLP) care tine seama de continut, context si destinatie, permitand administratorilor sa controleze cine ce informatie poate trimite, cui si cum, prin:

  • Impiedicarea pierderii datelor si asigurarea unui avantaj competitiv
  • Administrarea conformitatii si a riscurilor
  • Securizarea proceselor de business

Websense Data Security Suite include patru module complet integrate:

  • Websense Data Discover – Descopera si clasifica datele distribuite in companie
  • Websense Data Monitor – Monitorizeaza cine foloseste datele, si cum anume
  • Websense Data Protect – Protejeaza datele cu controale bazate pe politici care se mapeaza pe procesele de business
  • Websense Data Endpoint – Extinde securitatea datelor pentru dispozitivele client, cu management si raportare integrate

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.