Simple IT a devenit distribuitorul regional pentru Sangfor Technologies in Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Croatia


Simple IT a devenit distribuitorul regional pentru Sangfor Technologies in Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Croatia

 

 

 

1 Septembrie 2014 - Simple IT anunta semnarea contractului de distributie cu Sangfor Technologies, principalul producator chinez de solutii de retea la nivel aplicatie.

 

Prin acest contract, Simple IT a devenit distribuitorul regional pentru Sangfor Technologies in Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Croatia.

 

Sangfor ofera solutii :
• IAM (Internet Access Management) - cu functii de filtrare Web bazata pe cloud, controlul aplicatiilor si a latimii de banda, monitorizarea activitatilor evazive, inclusiv din traficul criptat
• WiFi de nivel enterprise - prin intermediul produselor de tip Access Point si Access Controller, ce aduc valoare adaugata prin diversitatea metodelor de autentificare, incluzand SMS si WeChat
• Optimizare WAN - accelerarea vitezelor de transfer pentru birourile aflate la distanta si utilizatorii mobili

 

Solutiile Sangfor si-au castigat renumele, fiind recunoscute inclusiv de catre compania de cercetare si analiza Gartner, fiind prezente in:
• Gartner Magic Quadrant for Secure Web Gateway
• Gartner Magic Quadrant for WAN Optimization Controllers
• Gartner Magic Quadrant for Application Delivery Controllers

 

Simple IT isi completeaza portofoliul si isi extinde linia de business pe partea de distributie directa prin numirea ca Distributor cu Valoare Adaugata (VAD) pentru intreaga gama de produse Sangfor in Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Croatia. Simple IT, impreuna cu Sangfor, lucreaza pentru identificarea si recrutarea de parteneri Sangfor, pentru a construi un ecosistem ce poate raspunde prompt si profesionist cerintelor pietei.

 

"Ne asteptam ca aceasta cooperare intre SANGFOR si Simple IT sa imbunatateasca prin valoare adaugata suportul si service-ul catre clienti si parteneri in regiune (Romania, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si Croatia).” a spus Yuhao Ge, Sangfor CEE Regional Manager. “Cu anii de experienta in distributie cu valoare adaugata, Simple IT va folosi la maxim resursele si echipa locala pentru a promova SANGFOR in aceasta zona."

 

Marea majoritate a brand-urilor consacrate, existente pe piata IT, nu mai permit partenerilor sa obtina un profit decent, din cauza numarului mare de actori aflati in piata. In acest sens, Sangfor si Simple IT ofera solutii mult mai profitabile decat pana acum, pentru a permite partenerilor un avans cert in fata competitorilor, prin stimularea competentelor si maximizarea marginilor.

 

Sangfor a fost inclusa in cadrul Deloitte "Technology Fast 500 Asia-Pacific" pentru 8 ani consecutivi si Deloitte "Technology Fast 50 China" pentru 5 ani consecutivi. Sangfor Technologies are sediul in Hong Kong, China, cu birou regional in Marea Britanie pentru a oferi suport si expertiza la nivelul intregii Europe.

 

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati https://sangfor.itmadesimple.ro.

 

 

Despre Simple IT

 

SIMPLE IT este distribuitor de produse si solutii software, completate de servicii de consultanta, training, instalare, configurare si mentenanta, sustinute de un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor. Categoriile de solutii includ: descoperirea si monitorizarea retelei, controlul accesului la retea, managementul informatiei de securitate, securitatea si criptarea e-mailului, retele virtuale private, optimizarea traficului, securitatea retelei, antivirus, firewall, optimizarea PC-ului, antivirus, antispam, detectia intrusilor, backup si restaurare, design, dezvoltare si publicistica web, audio si video. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.simpleit.com.ro.