ThreatTrack  VIPRE  a fost numita solutia anti-malware a anului


ThreatTrack VIPRE a fost numita solutia anti-malware a anului

 

 

 

13 Octombrie 2015 - ThreatTrack Security - lider in solutii de prevenire a amenitarilor cibernetice care schimba felul in care organizatiile raspund la aceste atacuri - anunta ca solutia sa software pentru protectia dispozitivelor, VIPRE, a fost votata "Cea mai buna solutie anti-malware" de catre cititorii revistei Computing Security. ThreatTrack a primit aceasta onoare in timpul ceremoniei "Computing Security Awards" din Londra.

 

"Acest premiu inseamna mult pentru intreaga echipa VIPRE, castigatorul fiind determinat de numarul voturilor clientilor si partenerilor," spune John Lyons, president, ThreatTrack. Scopul nostru, in fiecare zi, este de a furniza o solutie VIPRE care securizeaza usor si eficient retelele clientilor nostri si ne ajuta partenerii sa se dezvolte intalnind nevoile de securitate ale clientilor. Aceasta recunoastere subliniaza ca VIPRE ramane in topul preferintelor pentru profesionistii IT si pentru furnizorii de solutii".

 

Pe langa titlul de cea mai buna solutie anti-malware, VIPRE a primit recent cel mai puternic review in SC Magazine Endpoint Security Group Test. Publicatia a subliniat punctele forte ale VIPRE inclusiv "optiunea roaming, Mobile Device Management si capabilitatea puternica anti-malware," concluzionand ca VIPRE ".este perfect pentru firmele mici si mijlocii, in special cu pretul sau atractiv."

 

Versiunile 7.5 ale VIPRE Business Premium si VIPRE Antivirus Business sunt disponibile acum. VIPRE 7.5 include suport pentru Windows 10, dar si cateva imbunatatiri cum ar fi functii de management al patch-urilor, timpi de scanare rapizi, viteza rapida pt instalarea patch-urilor, comunicatii mai bune spre consola de manangement si suport pentru mai multe aplicatii de la terti producatori.

 

Solutiile ThreatTrack Security sunt disponibile in Romania prin intermediul Simple IT, Distribuitor National VIPRE, si a partenerilor sai.

 

 

Despre ThreatTrack Security

 

ThreatTrack Security este specializata in identificarea si oprirea amenintarilor globale. ThreatTrack Security ofera protectie impotriva Advanced Persistent Threats (APTs), atacurilor directionate si a altor tipuri de malware care sunt proiectate sa treaca de apararile traditionale implementate de companii de toate dimensiunile din intrega lume. Compania dezvolta solutii avansate de securitate cibernetica, ce analizeaza, detecteaza si remediaza cele mai noi amenintari, incluzand tehnologia ThreatAnalyzer de analiza a comportamentului malware, produsele VIPRE AntiVirus pentru companii si utilizatori, si serviciul de avertizare in timp real ThreatIQ. Vizitati www.ThreatTrackSecurity.com pentru mai multe detalii.

 

 

Despre Simple IT

 

SIMPLE IT este distribuitor de produse si solutii software, completate de servicii de consultanta, training, instalare, configurare si mentenanta, sustinute de un personal specializat, pentru a oferi cea mai buna experienta IT clientilor. Categoriile de solutii includ: descoperirea si monitorizarea retelei, controlul accesului la retea, managementul informatiei de securitate, securitatea si criptarea e-mailului, retele virtuale private, optimizarea traficului, securitatea retelei, antivirus, firewall, optimizarea PC-ului, antivirus, antispam, detectia intrusilor, backup si restaurare, design, dezvoltare si publicistica web, audio si video. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul www.simpleit.com.ro.