O&O SOFTWARE AutoBackup


Pret

O&O SOFTWARE AutoBackup

Backup si sincronizare automata a fisierelor si directoarelor

 

O&O AutoBackup salveaza si sincronizeaza automat fisierele si directoarele selectate pe un echipament de backup extern astfel incat in cazul unei pierderi a datelor sa poata fi accesat imediat. Nu sunt necesare aplicatii suplimentare - doar Windows Explorer va fi suficient.

 

Aceasta functionalitate este utila in special pentru utilizatorii carora pana acum le era teama sa foloseasca softul de backup deoarece era prea complicat sau implica mentenanta ridicata. Cuplarea inceputului de backup cu conectarea la un dispozitiv de backup la calculator permite utilizatorului sa faca backup exact cand are nevoie de el, de exemplu imediat dupa portarea pozelor si filmelor de pe o camera digitala

 

Optiunile de backup includ:
• Full Backup: toate datele sunt copiate pe mediu de stocare extern intr-un director. Acesta este intotdeauna primul pas pentru a avea backup complet al tuturor fisierelor.
• Backup al modificarilor: toate modificarile si datele noi vor fi copiate. Un fisier nou este scris de fiecare data dar cel original de pe media externa nu este schimbat. Fisierele care au fost sterse de pe media sursa sunt retinute in backup.
• Sincronizare: Toate modificarile sunt implementate iar datele sterse vor fi sterse din media destinatie.

 

Functii noi si imbunatatite in v2:
Setari avansate: Aici utilizatorul poate specifica in care fisier ce se doreste a fi scrisa copia de backup, de exemplu.
Programare: Optiuni diverse sunt disponibile cum ar fi daca un backup ar trebui efectuat doar pentru noile conexiuni, zilnic sau saptamanal.
Event Viewer: Jurnalizeaza activitati diverse efectuate de O&O AutoBackup.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.