SPSS AnswerTree


Pret

SPSS AnswerTree

Creati profile mai bune, descoperiti segmente, si tintiti grupurile cele mai potrivite folosind algoritmi puternici pentru arbori de decizie

 

Cum determinati care clienti, sau grup de persoane, se potriveste mai bine ofertelor sau programelor dumneavoastra? Daca ati avea o modalitate de a evita cheltuirea banilor si timpului incercand sa ajungeti la oameni, si in schimb sa puteti mai eficient sa ajungeti la ei - imbunatatind recuperarea investitiei ?

 

Functiile de segmentare din AnswerTree va permit sa tintiti mai exact persoanele potrivite si sa eliminati lucrul cu elemente nesigure pe care multe solutii de mailing direct le impun. Rezultatele din AnswerTree pot fi complementul ideal pentru programul de direct mailing si pot elimina necesitatea de a trimite ofertele catre grupuri arbitrare de oameni -sau catre toata lumea - din lista dumneavoastra de mailing.

 

AnswerTree va permite sa tintiti mai eficient grupurile corecte de oameni. Folositi arbori de decizie scalabili pentru a vedea segmente si a prezice modul in care grupurile vor raspunde la promotiile si programele dumneavoastra. AnswerTree va ofera cea mai larga gama de arbori de decizie disponibila prin intermediul a patru algoritmi, incluzand CHAID, astfel incat puteti alege cea mai buna varianta pentru datele dumneavoastra.

 

AnswerTree afiseaza in mod vizual modelele de arbori de decizie - astfel incat puteti cu usurinta vedea grupurile care conteaza. Evaluarea imediata folosind grafice va permite sa actionati rapid pe baza rezultatelor. Puterea analitica, scalabilitatea si functiile de prezentare din AnswerTree va ofera o metoda inteligenta si eficienta de a descoperi grupuri importante si de a creea profile.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.