Symantec Silver Partner

 

 

Symantec  Endpoint Protection 12Pret

SYMANTEC Endpoint Protection

 

Noua generatie de tehnologie antivirus de la Symantec

 

Inlocuieste produsele Symanec Antivirus Corporate Edition 10.x si Symantec Client Security 3.x.

 

SYMANTEC ™ Endpoint Protection combina Symantec AntiVirus™ cu prevenire avansata a amenintarilor pentru a furniza cea mai eficienta aparare impotriva malware pentru laptopuri, desktopuri si servere. Ofera protectie impotriva celor mai sofisticate atacuri care scapa solutiilor de securitate traditionale, cum ar fi rootkit, atacuri zero-day si spyware mutant.

 

SYMANTEC Endpoint Protection ofera mai mult decat protectie performanta antivirus si antispyware bazate pe semnaturi. Ofera de asemenea prevenire avansata a amenintarilor care protejeaza dispozitivele impotriva atacurilor directionate si a atacurilor necunoscute. Include tehnologii proactive care analizeaza automat comportamentul aplicatiilor si comunicatiile din retea pentru a detecta si bloca activitatile anormale, precum si functii administrative de control care va permit sa interziceti utilizarea unui dispozitiv sau a unei aplicatii ce reprezinta un risc ridicat pentru organizatia dumneavoastra. Puteti bloca chiar anumite actiuni in functie de locatia utilizatorului.

 

Functii principale:

Beneficii

SIMPLE IT dispune de personal certificat Symantec oferind consultanta, implementare, training si suport pentru acest produs.

 

Pretul este in functie de numarul de licente necesare (minim 5).

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.