Symantec Silver Partner

 

 

Symantec Endpoint Protection Small Business Edition
Pret

 

Curs disponibil

 

Simple IT Training Services

SYMANTEC Endpoint Protection Small Business Edition v12.x

 

Cea mai rapida si eficienta suita de securitate pentru PC si Mac proiectata pentru companii mici

 

PROMOTIE SYMANTEC - Cumperi sau reinoiesti licenta pe 3 ani si primesti 20% REDUCERE !

 

Promotie valabila pentru produsele:

 

SYMANTEC Protection Suite Small Business Edition

SYMANTEC Protection Suite Enterprise Edition

SYMANTEC Endpoint Protection

SYMANTEC Endpoint Protection Small Business

 

 

 

SYMANTEC ™ Endpoint Protection Small Business combina Symantec AntiVirus™ cu prevenire avansata a amenintarilor pentru a furniza cea mai eficienta aparare impotriva malware pentru laptopuri, desktopuri si servere. Ofera protectie impotriva celor mai sofisticate atacuri care scapa solutiilor de securitate traditionale, cum ar fi rootkit, atacuri zero-day si spyware mutant.

 

SYMANTEC Endpoint Protection Small Business ofera mai mult decat protectie performanta antivirus si antispyware bazate pe semnaturi. Ofera de asemenea prevenire avansata a amenintarilor care protejeaza dispozitivele impotriva atacurilor directionate si a atacurilor necunoscute. Include tehnologii proactive care analizeaza automat comportamentul aplicatiilor si comunicatiile din retea pentru a detecta si bloca activitatile anormale, precum si functii administrative de control care va permit sa interziceti utilizarea unui dispozitiv sau a unei aplicatii ce reprezinta un risc ridicat pentru organizatia dumneavoastra. Puteti bloca chiar anumite actiuni in functie de locatia utilizatorului.

 

Functii principale:

Nou in v12:

Pentru functionalitatile de control al dispozitivelor si control al aplicatiilor, va recomandam editia SYMANTEC Endpoint Protection.

 

Beneficii

SIMPLE IT dispune de personal certificat Symantec oferind consultanta, implementare, training si suport pentru acest produs.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.