SpamTitan AntiSpam


Pret

 

SpamTitan AntiSpam

SpamTitan ofera cea mai buna protectie pentru email. Blocheaza mai bine de 99.9% din spamuri si dispune de teste independente, comparative si premii care demonstreaza eficienta produsului. Sunt incluse doua produse antivirus, Kaspersky si Clam AV, fara costuri suplimentare. Identifica si blocheaza emailuri, emailuri din Botnets, spamuri bazate pe grafice, URL-uri daunatoare si implementeaza o gama larga de alte masuri de securitate a asigura ca organizatia dumneavoastra primeste cea mai buna protectie disponibila pe piata.

 

Avantaje:

  • Implementare - Fiecare companie lucreaza diferit. De aceea SpamTitan ofera multiple optiuni de implementare, ca sa puteti folosi SpamTitan cum vi se potriveste cel mai bine. Aceasta solutie AntiSpam poate fi implementata on site la gateway folosind varianta ISO sau dispozitivul virtual certificat. Daca preferati variant cloud, nicio problema, puteti alege SpamTitan Cloud sau SpamTitan Private Cloud, in functie de nevoile dumneavoastra. Toate cele patru optiuni va asigura aceeasi protectie superioara pentru email, puteti avea acces imediat la solutia antispam si puteti creste prin scalabilitate si redundanta pentru a intalni cerintele organizatiei dumneavoastra.

  • Interfata prietenoasa si simpla pentru utilizatori - Stim cat sunteti de ocupati si doriti nu doar o solutie pentru email care sa functioneze corect, ci si cu un management cat mai simplu. Astfel a fost creat SpamTitan. De la acces la produse, la implementare, folosirea zilnica, a fost creat sa fie utilizat cu usurinta deoarece acest lucru va asigura furnizarea celei mai bune protectii, consumand cat mai putin din timpul dumneavoastra pretios.

  • Functii avansate intr-o singura solutie - Cu toate ca SpamTitan poate fi implementat in mai putin de 10 minute, are inclus o suita completa de functii avansate pentru a va asigura toate cerintele privind protectia emailului. Functii precum criptarea emailului, filtrare parentala, scanare outbound, multiple functii legate de ISP si multe altele va asigura ca SpamTitan ofera o solutie complete pentru toate amenintarile legate de email.

  • Raportare avansata - Vei face o treaba grozava si nu este suficient sa spui si altora, ar trebui sa poti sa le si arati asta! SpamTitan, din Dashboard, la pagina History (vizulaizare in timp real a activitatii mailurilor) la Reporting Suite iti permite sa vezi ce se intampla sis a creezi rapoarte din mediul emailului. Rapoartele de carantina ofera utilizatorilor finali uneltele necesare pentru administrarea emailurilor zi de zi.

 

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.