Symantec Silver Partner

 

SYMANTEC Multi-Tier Protection 11.0

Pret

PROMOTIA CONTINUA PANA LA SFARSITUL ANULUI 2009

 

 

 

 

 

 

SYMANTEC Multi-Tier Protection 11.0

Promotia este valabila pentru produsele:

 

Protectie de incredere impotriva malware si a amenintarilor bazate pe email pentru multiple platforme

SYMANTEC Multi-tier Protection este proiectat pentru a proteja datele companiei si a micsora riscurile oferind securitate impotriva malware pentru retelele ce contin multiple platforme, servere de email si gateway-uri email.

 

SYMANTEC Multi-Tier Protection contine:

Suplimentar este disponibil si add-on-ul Symantec Premium Antispam

 

SYMANTEC Endpoint Protection ofera mai mult decat protectie performanta antivirus si antispyware bazate pe semnaturi. Ofera de asemenea prevenire avansata a amenintarilor care protejeaza dispozitivele impotriva atacurilor directionate si a atacurilor necunoscute. Include tehnologii proactive care analizeaza automat comportamentul aplicatiilor si comunicatiile din retea pentru a detecta si bloca activitatile anormale, precum si functii administrative de control care va permit sa interziceti utilizarea unui dispozitiv sau a unei aplicatii ce reprezinta un risc ridicat pentru organizatia dumneavoastra. Puteti bloca chiar anumite actiuni in functie de locatia utilizatorului. Symantec Multi-tier Protection include de asemenea solutiile Symantec AntiVirus™ for Linux® si Symantec AntiVirus™ for Macintosh®.

 

SYMANTEC ™ Mail Security ofera protectie avansata a emailului impotriva virusilor si riscurilor de securitate si impune politicile companiei pe gateway-urile SMTP si pe serverele Microsoft® Exchange si IBM® Domino®.

 

Functii principale:

 • Antivirus si antispyware - ofera protectie antivirus si anti-malware neegalata, incluzand protectie spyware imbunatatita, protectie impotriva rootkit, utilizare scazuta a memoriei si ajustari dinamice ale performantei pentru a mentine productivitatea utilizatorilor
 • Protectie impotriva amenintarilor din retea - firewall bazat pe reguli si Generic Exploit Engine (GEB) pentru a bloca malware inainte ca acesta sa patrunda pe sistem
 • Protectie proactiva impotriva amenintarilor - ofera protectie impotriva amenintarilor necunoscute (ex. atacurile zero-day) si include Proactive
  Threat Scan, care nu se bazeaza pe semnaturi
 • Un singur agent si o singura consola de administrare - Antivirus,
  antispyware, desktop firewall, IPS, controlul dispozitivelor, si
  controlul accesului la retea (daca se achizitioneaza si licenta pentru Symantec
  Network Access Control ) sunt oferite intr-un singur agent - totul administrat dintr-o singura consola
 • Protectie pe mai multe nivele - sunt incluse solutia integrata Symantec Endpoint Protection for Microsoft Windows®, Symantec AntiVirus for Linux si Macintosh, precum si Symantec Mail Security for SMTP, Symantec Mail Security for Microsoft Exchange, si Symantec Mail Security for Domino .

Beneficii

 • Protectie complexa, proactiva, pe mai multe nivele
 • SEP include un singur agent, o singura consola
 • Usor de instalat, configurat si administrat
 • Cost scazut de utilizare
 • SYMANTEC Network Access Control ready
 • Se integreaza cu investitiile in tehnologiile de securitate existente
 • Se integreaza cu solutiile Altiris pentru managementul dispozitivelor
 • SYMANTEC Antivirus pentru Linux si Macintosh
 • Protectie email

SIMPLE IT dispune de personal certificat Symantec oferind consultanta, implementare, training si suport pentru acest produs.

 

Pretul este in functie de numarul de licente necesare (minim 5). Se poate achizitiona mentenanta pentru 1, 2 sau 3 ani.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.