WEBSENSE Web Security Gateway


Pret

WEBSENSE Web Security Gateway

Solutie hardware pentru managementul amenintarilor web

este o componenta critica a unei strategii eficiente care sa protejeze impotriva atacurilor bazate pe web din partea site-urilor web, atacurilor de tip crimeware, a traficului web daunator, a riscurilor referitoare la conformitate datorate mesageriei instantanee (IM), comunicatiilor peer-to-peer (P2P) si a evitarii proxy-ului web. Solutia combina cele mai eficiente solutii de filtrare URL, una din cele mai scalabile si performante tehnologii de web proxy si cache, si securitate robusta a traficului web extern, totul pe o platforma hardware dedicata, de performanta ridicata.

 

Web Threat Management
Solutia WebBlazer de management al amenintarilor web apara organizatiile impotriva celor mai complexe amenintari la adresa securitatii din ultimii ani. In primul rand previne accesul la infectii blocand accesul la site-uri web ce contin spyware, boti, keylogger, si alte programe daunatoare. Peste 450 milioane de site-uri web sunt monitorizate saptamanal in cautarea amenintarilor. Peste 3000 de actualizari de securitate au fost publicate in al doilea semestru al anului 2006, protejand imediat clientii impotriva a zeci de mii de site-uri web daunatoare si aplicatii nou descoperite. In al doilea rand, opreste traficul daunator prin detectarea si blocarea atacurilor bazate pe web aflate deja in retea prin intermediul unei functii avansate de control al protocoalelor si al traficului. In plus, controleaza riscurile legate de conformitate prin monitorizarea a peste 80 de protocoale in timp real, inclusiv cele care prezinta riscuri potentiale legate de conformitate si de securitate, cum ar fi IM (inclusiv atasamente IM), P2P si evitarea proxy-ului web.

 

Web Proxy, Caching, si Networking cu performante ridicate
Solutia comuna realizata impreuna cu Crossbeam Systems ofera organizatiei capacitatea de a se scala pe masura ce reteaua creste si de a se adapta pe masura ce se modifica incarcarea retelei. Proxy-ul web si cache-ul integrat imbunatatesc performanta web si micsoreaza efortul altor gateway-uri din retea, monitorizand in acelasi timp aplicatiile si protocoalele care consuma latime de banda. Tehnologia proxy si cache din WebBlazer este utilizata de unele dintre cele mai mari companii si ISP. Solutia reduce costurile asociate latimii de banda si accelereaza livrarea continutului web, indeplinind cerintele celor mai incarcate retele. Combinand proxy-ul web si cache-ul intr-un dispozitiv de securitate imbunatateste performanta, facilitand implementarea in cadrul retelei. WebBlazer ofera functii complete de rutare, incluzand RIP v1 si v2, OSPF, si multi-link trunking pentru scalabilitatea si redundanta legaturii. WebBlazer indeplineste si depaseste cerintele de disponibilitate ridicata prin intermediul VRRP (virtual router redundancy protocol), care este standardul in industrie pentru eliminarea punctului unic de eroare inerent mediilor cu rute statice, ofera o interfata dedicata pentru disponibilitate ridicata pentru sincronizarea starii sesiunii precum si redundanta folosind cate doua surse de tensiune, CPU si discuri.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.