Autodesk Autocad LT Reseller

 

AUTODESK Vault Family 2012

 

Pret

AUTODESK Vault Family 2012

 

 

Linia de produse Autodesk® Vault ajuta proiectantii si grupurile ingineresti de lucru sa administreze procesele de creare, simulare si documentare a proiectelor. Utilizatorii pot reduce timpul de organizare al modelelor si fisierelor, pot gestiona modificarile aduse proiectelor in vederea evitarii aparitiei erorilor costisitoare si pot eficientiza revizuirea desenelor si modelelor.

 

Aplicatia software Autodesk® Vault Professional, cunoscuta anterior ca Autodesk® Vault Manufacturing, permite stocarea si gestionarea informatiilor ingineresti, a datelor de proiectare si a documentelor, scurtand astfel procesul de proiectare si cel de fabricare. Aceasta aplicatie include instrumente multiple pentru a conecta grupurile de lucru din diferite locatii, ajutand specialistii proiectanti sa colaboreze si sa faca schimb de informatii.

 

Functionalitatile avansate ale Autodesk® Vault Professional ofera departamentelor de proiectare instrumentele de care au nevoie pentru a urmari desfasurarea proceselor de validare finala sau de  gestionare a listelor de materiale (BOMs). De asemenea, promoveaza colaborarea cu sistemele de productie inca din fazele primare ale procesului de proiectare.

 

Autodesk® Vault Professional ofera suport mediilor multi-CAD, permitand clientilor Vault care nu folosesc produse proiectate cu aplicatiile Autodesk sa gestioneze datele de proiectare de-a lungul intregului ciclu de viata al produsului.

 

Autodesk® Vault Collaboration contine toate functionalitatile solutiei Autodesk® Vault Workgroup, oferind in plus un set de instrumente avansate care permit administrarea grupurilor de lucru numeroase. Prin intermediul "web client", puteti partaja fisierele cu departamentul de productie, iar prin publicarea in Microsoft® SharePoint® puteti prezenta documentatia tehnica si altor departamente Functionalitatea "multi-site" permite sincronizarea datelor proiectului intre grupurile de lucru, extinzand accesul la prototipul digital catre intreaga organizatie.

 

Solutia software Autodesk® Vault Workgroup faciliteaza crearea si partajarea proiectelor, permite organizarea si securizarea informatiilor ingineresti de proiect si urmarirea datelor intr-o locatie centrala. Usor de administrat, aplicatia securizeaza si permite controlul grupurilor de lucru asupra datelor de acces si faciliteaza colaborarea echipelor de proiectare de discipline diferite. In plus, Vault Workgroup furnizeaza informatii asupra ciclului de viata si controleaza procesele de revizie direct in aplicatia de proiectare, oferind o mai buna calitate a datelor ingineresti.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.