BENTLEY MXROAD SUITE

 

Pret

BENTLEY MXROAD Suite

Modelare pentru drumuri si autostazi, reabilitare si reinoire

 

 

Bentley MXROAD Suite combina puterea din:

  • MXROAD - o unealta avansata pentru proiectarea tuturor tipurilor de drumuri
  • PowerSurvey - o solutie all-in-one pentru managementul datelor rezultate din inspectii pe teren. Ofera inspectorilor si inginerilor un set de unelte complete specifice inspectiilor. Construit pe aceeasi platforma CAD ca si MXROAD, programul proceseaza direct datele de la dispozitivele de inspectie de pe teren si afiseaza automat graficele rezultate. Puteti apoi manipula datele folosind uneltele PowerSurvey pentru editare, reductie si ajustare, inainte de scrierea datelor rezultate direct in MX Model File sau Land XML.
  • MXRENEW - o solutie complementara care introduce un proiect nou in drumurile existente pentru reabilitare si reconstructie. In timpul proiectarii drumului, MXRENEW va ajuta sa minimizati volumul de material de constructie folosit, mentinand grosimea minima necesara pentru acoperire. Va permite sa definiti geometria unui nou proiect si ofera detalii despre cantitatile necesare, desene si rapoarte. Un proiect poate implica acoperirea unui pavaj existent, un design nou sau o combinatie intre cele doua.
  • MXURBAN - software de proiectare parametric pentru drumuri in orase si arii urbane. Ofera un meniu usor de utilizat care va poarta prin fluxul de lucru al proiectului de design al drumului. De la pavarea strazii la reconstructia completa a drumurilor si a trotuarelor asociate. MXURBAN va permite sa lucrati mai bine si mai rapid pentru a obtine proiecte de drumuri in timp minim, accelerand procesul de iteratie si rafinare in design, pentru a asigura solutia optima.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.