O&O  BlueCon


Pret

O&O BlueCon

Cu O&O BlueCon, utilizatorii, administratorii si tehnicienii de service au acum la indemana o colectie de unelte profesionale pentru a evita problemele aparute cu serverele sau statiile de lucru

 

Majoritatea companiilor efectueaza backup zilnic al datelor de pe servere si restaureaza de pe backup atunci cand apare o problema. Dar daca problemele apar intre backup-uri, sau utilizatorii primesc mesaje de eroare si nu pot continua lucrul? Astfel de incidente pot costa mult - ca timp si bani

 

Este exact ceea ce O&O BlueCon Admin Edition economiseste. Acum puteti repara sisteme fara o noua instalare si fara a trebui sa restaurati dintr-un backup.

In acelasi timp, multumita atributelor de evaluare si analiza, utilizatorii pot fi mai bine pregatiti pentru probleme similare in viitor - sau chiar le pot evita.

O&O BlueCon si toate programele integrate ruleaza direct de pe CD - nu este necesara nici o instalare. O&O BlueCon CD este bazat pe Windows PE (Preinstallation Environment), ceea ce inseamna ca puteti starte O&O BlueCon chiar cand sistemul in sine nu vrea sa pornteasca. Si datorita interfetei similare cu cea din Windows, este usor de folosit, si veti avea nevoie de foarte putin timp pentru a va familiariza cu el.

 

Scenarii de utilizare:
. Copierea si restaurarea datelor: O&O DiskImage
. Restaurarea datelor sterse accidental: O&O DiskRecovery
. Probleme cu drivere si erori la instalare: O&O DeviceManager
. Stergerea securizata a volumelor de date: O&O SafeErase
. Resetarea parolelor: O&O DiskManager
. Partitionarea hard diskurilor: O&O PartitionManager
. Combaterea erorilor din baza de date a registrilor: O&O RegEditor
. Detectie avansata a erorilor: O&O EventViewer and O&O CheckDisk
. Localizarea si indepartarea datelor: O&O FileExplorer
. Descarcarea uneltelor suplimentare: web browser integrat

 

Nou in v10:
. Suport pentru Hyper-V
. Creaza si restaureaza imagini cu date: O&O DiskImage
. Recuperarea profesionala a datelor: O&O DiskRecovery
. Start direct din mediul de boot
. Integrare usoara a driverelor: O&O DriverLoader
. Managementul simplu al discului: O&O Disk PartitionManager

 

Editii diferite:
O&O BlueCon este disponibil in doua editii: Admin si Tech
O&O BlueCon Admin Edition se licentiaza per administrator si se poate aplica pentru toate calculatoarele din companie. O&O BlueCon Admin Edition Plus contine si O&O DiskImage pentru backupul si restaurarea datelor.
O&O BlueCon Tech Edition permite utilizatorului sa furnizeze un serviciu de recuperare al datelor clientilor. Se licentiaza per tehnician si permite lucrul pe oricate calculatoare diferite. O&O BlueCon Tech Edition Plus contine si O&O DiskImage pentru backupul si restaurarea datelor.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.