OBJECTIVE SYSTEMS XBinder

 


Pret

OBJECTIVE SYSTEMS XBinder

Objective System XBinder este unealta pentru generare de cod XML ce simplifica timpii de dezvoltare si mentenanta ai unui proiect prin serializarea automata a obiectelor in XML si de-serializarea XML in obiecte C, C++, Java, sau C#

 

Legarea datelor XML (sau generarea de cod) este un proces in care informatiile XML schema sunt transformate in definitii de tipuri si functii in limbaj computer.

 

Codul sursa produs de unealta de generare de cod XBinder poate fi cod sursa C, C++, Java, sau C# care consista din definitii de tipuri si functii de codare/decodare. Aceasta ofera un API (Application Programming Interface) complet pentru lucrul cu toate definitiile de mesaje continute in specificatiile XML schema.

 

In plus pe langa generatorul de cod, o biblioteca run-time de functii comune pentru codare/decodare face parte din pachet. Aceasta biblioteca contine rutine pentru codarea si decodarea tipurilor simle ale schemelor XML (intreg, string, hexBinary, etc.) Unealta de generare de cod XBinder asambleaza o serie de apeluri catre aceste functii pentru a realiza codarea sau decodarea tipurilor de mesaje mai complexe.

 

Disponibil pentru Windows, Linux, diverse platforme UNIX, si Apple Mac OSX.

 

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.