STEEMA TeeChart for PHP

 


Pret

STEEMA TeeChart for PHP

STEEMA TeeChart for PHP este o componenta biblioteca de charting, orientata pe obiect, pentru PHP. Biblioteca este complet scrisa in PHP si este gata sa fie folosita in orice script PHP. TeeChart for PHP este oferita in doua formate, versiunea Free Open Source si versiunea Licensed Pro. Ambele includ codul sursa complet, insemnand ca nu este nevoie sa se foloseasca loadere pentru a crea grafice pe serverele dumneavoastra. Majoritatea functiilor sunt identice intre versiuni, exceptia semnificativa fiind ca doar versiunea Licensed Pro a bibliotecii TeeChart for PHP library poate fi folosita in context comercial, iar suportul standard este oferit doar pentru versiunea Licensed Pro.

 

Nou in Steema TeeChart for PHP v2013:

  • imbunatateste functia Gradient
  • completeaza fisierele Help
  • solutioneaza o serie de bug-uri
  • imbunatateste fisierele cu cod sursa

 

Pentru multiple IDE

Componenta TeeChart for PHP poate fi folosita in toate PHP IDE sau editoare cunoscute (precum PHPEd, Zend Studio, Delphi for PHP, PHP Eclipse, PHP Edit, Dreamweaver, Bluefish, PHP Coder, etc.). Ca biblioteca externa, necesita doar sa o adaugati ca referinta.

Integrare cu Delphi for PHP

TeeChart for PHP include o componenta paleta pentru mediul de programare Delphi for PHP.

Suport pentru versiuni PHP

Sunt suportate versiunile PHP 5 sau mai noi

Formate pentru export

Formatele pentru export includ: JPEG, GIF, PNG, Native Tep, WBMP. Graficele pot fi trimise direct catre browser pentru a evita mentenanta fisierelor temporare.

Format Flash/Flex

Formatul Flash/Flex este suportat pentru unele tipuri de serii, incluzand animatie.

Format SVG

Formatul SVG este suportat pentru unele tipuri de serii, incluzand animatie.

Axe multiple

Adaugati si configurati multiple axe, sau adaugati-le la runtime. Poate fi adaugat si configurat independent un numar nelimitat de axe

Grafice financiare

PHP Chart poate produce aplicatii de charting financiare precum Open-High-Low-Close Series, Candle, Volume si MACD, ADX, Stochastic, Bollinger, Momentum, Moving Average si multe alte functii statistice.

Unelte personalizate

Unelte pentru functii precum Annotation, Colour banding with transparency, Custom Lines, Page numbering, Background image display.

Obiecte pentru grafica 3D

TeeChart Custom Canvas va ofera acces la orice parte a graficului pentru personalizare fara limite

 

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.