STEEMA TeeChart for Java

 


Pret

STEEMA TeeChart for Java

STEEMA TeeChart for Java este o biblioteca extensiva cu componente Charting pentru dezvoltatori Java. Bazata pe zece ani de experienta in lucrul cu cerintele de charting ale clientilor, este extrem de portabila si poate fi folosita in toate mediile de programare Java standard. Parte integranta a licentei TeeChart for Java este si accesul la echipa de suport Steema prin intermediul forumului destinat exclusiv clientilor Steema.

 

Tipuri de diagrame

Componenta Java Chart inclusa in TeeChart ofera zeci de tipuri de diagrame. Folositi formate predefinite sau mixati si combinati tipuri Data Series pentru a crea propriile diagrame. Majoritatea Java Charts pot fi afisate in 2D si 3D.

Cod sursa pentru Swing si SWT

TeeChart for Java vine cu 100% cod sursa, incluzand versiuni pentru Swing si SWT.

Multiple Axe

Folositi Chart Editor pentru a adauga si seta multiple axe, sau adaugati-le la runtime. Un numar nelimitat de axe pot fi adaugate si configurate independent

Diagrame Financiare

TeeChart for Java are multe functionalitati pentru crearea unor aplicatii financiare de Charting de nivel ridicat, precum Open-High-Low-Close Series, Candle, Volume si MACD, ADX, Stochastic, Bollinger, Momentum, Moving Average si multe alte functii statistice.

Unelte personalizate

Unelte fara cod pentru a oferi adnotari, banda colorata cu transparenta, linii personalizate, numerotarea paginilor, cursor crossbar, informatii mouseover, imagini de fundal, rotatia diagramei folosind mouse-ul, etc.

Formate pentru export

TeeChart poate exporta ca un stream sau fisier, sau poate copia in clipboard in oricare din formatele suportate. Formatul nativ TeeChart, .tee, poate fi folosit pentru crearea diagramelor

Obiecte 3D personalizate

TeeChart Custom Canvas va ofera acces complet la orice parte a diagramei pentru personaliare fara limite

Numar mare de documente si exemple

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.