SHARPCRAFTERS PostSharp

Pret

 

Descarca GRATUIT versiunea TRIAL pentru PostSharp Express

SHARPCRAFTERS PostSharp

 

PostSharp este cea mai cunoscuta extensie pattern-aware pentru C# si VB. Permite dezvoltatorilor sa elimine codul repetitiv (boilerplate) prin trecerea lucrului repetitiv de la oameni la masina. PostSharp contine implementari predefinite pentru cele mai comune sabloane si va ofera uneltele pentru construirea automatizarii pentru propriile sabloane.

 

Dezvoltatorii gandesc de obicein in sabloane de design, dar cu limbajele de programare conventionale ei ajung sa scrie cod repetitiv (boilerplate). PostSharp extinde limbajele C# si VB cu notiunea de sablon. Rezultatul: cod mai scurt, mai curat, care este mai usor de scris si de inteles, contine mai putine defecte si este mai ieftin de intretinut.

 

Cum functioneaza:

 1. Instalati PostSharp Tools
 2. Adaugati PostSharp proiectului dumneavoastra - In timpul instalarii, PostSharp editeaza fisierul de proiect si se insereaza in procesul de build. Astfel nu exista frictiuni cu serverul de build.
 3. Adaugati atribute personalizate codului dumneavoastra - Fie ca preferati sa folositi UI sau tastatura, veti adauga atribute personalizate codului dumneavoastra. Prezenta acestor atribute personalizate va spune compilatorului ce sa faca. Iar PostSharp o va face pentru dumneavoastra.
 4. Construirea proiectului - PostSharp post-proceseaza iesirea compilatorului C# sau VB. Deschide asamblarea intermediara, adauga comportamenul cerut de aspecte si produce o noua asamblare.

Functii:

 • Eliminarea INotifyPropertyChanged
 • Undo/Redo
 • Jurnalizare fara efect asupra codului sursa
 • Siguranta firelor de executie
 • Programare orientata pe aspecte
 • Validarea arhitecturii
 • Visual Studio tooling

Disponibil in editiile PostSharp Professional si PostSharp Ultimate.

Comparatia aici.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.