TENABLE Nessus Cloud


Pret

 

TENABLE Nessus Cloud

Inlocuit de Tenable.io VM (Vulnerability Management)

 

TENABLE Nessus Cloud este solutia de management al vulnerabilitatilor in cloud care combina functiile puternice de detectie, scanare si auditare din Nessus cu suportul pentru multipli utilizatori ce permit partajarea capabilitatilor scannerelor si resurselor.

 

In plus, Nessus Cloud este solutia Aproved Scanning Vendor (ASV) de la Tenable pentru validarea conformitatii cerintelor PCI DSS privind executia scanarilor vulnerabilitatilor pentru sisteme conectate la Internet.

 

Nessus Cloud permite echipelor de securitate si audit sa partajeze multiple scannere Nessus, programarea scanarilor, politicile de scanare si cel mai important, rezultatele scanarilor pentru un numar nelimitat de utlilizatori sau grupuri.

 

Datorita disponibilitatii celor patru tipuri de resurse pentru partajarea intre utilizatori si grupurii, Nessus Cloud permite posibilitati infinite pentru crearea fluxului de lucru personalizat pentru programul de manangement al vulnerabilitatilor , indiferent de locatie, complexitate sau oricare alte numeroase cerinte de conformitate, mentinand afacerea sigura.

 

In plus, Nessus Cloud poate controla multiple scannere Nessus, programa scanari, impune politici si vizualiza rezultatele scanarilor -toate acestea din cloud, permitand implementarea scannerelor Nessus prin reteaua dumneavoastra in multiple locatii fizice sau chiar si medii cloud publice sau private.

 

 

Nessus Cloud este solutia Approved Scanning Vendor (ASV) certificata de PCI, ce permite comerciantilor si producatorilor de servicii sa asigure siguranta si securitatea datelor despre carduri de plata, identificarea vulnerabilitatilor retelelor si aplicatiilor web "din cloud" si demonstrarea conformitatatii cu cerintele de scanare a vulnerabilitatilor din retele externe impuse de PCI Data Security Standard (PCI DSS).

 

Functii:

- management al vulnerabilitatilor in Cloud

- actualizari continue

- bazat pe Nessus - lider in scanarea vulnerabilitatilor

- rezultate de scanare exacte
- nu necesita instalarea, implementarea sau administrarea unui software

- integrat cu SecurityCenter pentru monitorizare continua si centralizata
- scanarile pot fi initiate imediat sau programate prin intermediul unui browser Web
- abilitatea de a pregati evaluari ale securitatii pentru conformitatea cu
standardele PCI
- acces la cea mai de incredere baza de cunostinte din industrie
- auditare securizata, de incredere, cu criptare "end-to-end"

- integrare stranasa, API extensibil

- Agenti Nessus

 

Beneficii:

  • Management al vulnerabilitatilor pe serverele Tenable

  • Scanare exacta, dovedita si complet suportata

  • Partajarea resurselor

  • Alocarea utilizatorilor la resurse

  • Extinderea acoperirii scanarii cu Nessus Agents

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.