TENABLE Nessus ManagerPret

 

TENABLE Nessus Manager

Inlocuit de Tenable.io VM (Vulnerability Management)

 

TENABLE Nessus Manager combina functiile puternice de detectie, scanare si auditare din Nessus, cel mai cunoscut scanner de vulnerabilitati din lume, cu management extins si functii de colaborare pentru reducerea atacurilor. Nessus Manager permite partajarea resurselor inclusiv scannere Nessus, programarea scannerelor, politicilor si rezultatele scanarilor in randul utilizatorilor multipli sau grupurilor. Utilizatorii pot partaja resurse si responsabilitati cu colegii lor; proprietarii sistemelor, auditorii interni, personalul de risc si conformitate, administratorii IT, administratorii de retea si analistii in securitate. Aceste functii colaboratoare reduc timpul si costul scanarilor de securitate si al auditului de conformitate prin simplificarea scanarii, detectiei malware si remedierii.

 

Functii:

 • Suport pentru multiple scannere - Nessus Manager permite controlul multiplelor scannere Nessus simplificand scanarile in retele complexe, implementari cloud si locatii distribuite geografic. Utilizatorii pot programa scanarile, stabili politici si vizualiza rezultatele scanarilor de pe multiple scannere de pe o singura consola centralizata.
 • Integrare cu Patch Management & MDM - Nessus Manager se integreaza cu alte tehnologii unice imbunatatind programul de management al vulnerabilitatilor organizatiilor. Nessus Manager se integreaza cu solutii de management al patchurilor precum IBM, Microsoft, Red Hat si Dell asigurandu-se ca actualizarile software sunt aplicate sistemelor si informatiilor conform politicilor de conformitate ale organizatiei. In plus, Nessus Manager se integreaza cu solutii majore Mobile Device Management (MDM) de la Microsoft, Apple, Good, MobileIron si AirWatch pentru a permite organizatiilor sa adauge dispozitivele mobile la informatii identificate si administrate ca parte a programului de management al vulnerabilitatilor.

 • Partajarea resurselor - Nessus Manager face disponibile scannerele, politicile, programarile si rapoartele pentru partajare intre utilizatori si grupuri. Sunt posibilitati nelimitate de creare a fluxurilor de lucru pentru managementul vulnerabilitatilor folosind Nessus Manager in conjunctie cu orice numar de scannere de vulnerabilitati Nessus din organizatie, indiferent de locatie, complexitate sau cerintele de reglementare sau conformitate care solicita pastrarea securitatii companiei.
 • Noi nivele pentru utilizatori bazate pe roluri - Nessus Manager permite adaugarea utilizatorilor multiplii si introduce patru roluri pentru utilizatori; Administrator de sistem, Administrator, Standard si Read -Only. Fiecarui utilizator i se pot asocia nivele diferite de acees la resurse, individual sau asociat la un grup. Administratorul de Sistem si Administratorul au autoritatea sa administreze utilizatorii si grupurile. Grupurile se pot stabili in functie de departament, functia jobului, indatoriri si responsabilitati, geografic - cum este mai convenabil pentru organizatie.
 • Agenti Nessus - Agentii Nessus, disponibili cu Nessus Cloud si Nessus Manager, elimina problemele asociate scanarii traditionale a retelei, precum obtinerea credentialelor, in timp ce usureaza scanarea unui volum mare de statii, inclusiv cele care sunt offline. Agentii Nessus sunt atractivi in anumite scenarii precum:

  •  Dispozitive rar conectate

  •  Scanare fara credentiale

  •  Scanare rapida

Beneficii:

•  Scanare exacta, dovedita si complet suportata

•  Partajarea resurselor pentru eficienta mai buna a echipei

•  Extinderea acoperirii scanrii cand nu aveti credentiale

•  Imbunatatirea analizei de risc

•  Implementare si administrare facila

 

Pentru o vedere integrata a intregii retele, integrare cu solutii SIEM si patch management, politici si rapoarte pentru conformitate, analiza comportamentului din retea, raspuns la incidente cu flux de lucru, colectarea jurnalelor, analiza ulterioara incidentelor, acoperire pentru medii mobile, virtuale si cloud, va recomandam Tenable SecurityCenter si SecurityCenter ContinousView.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.