GFI Bronze Partner

 

GFI LanGuard Network Security Scanner


Pret

 

Descarca versiunea trial !

GFI LanGuard Network Security Scanner

GFI LanGuard Network Security Scanner este o solutie premiata care va permite scanarea, detectarea, evaluarea si remedierea vulnerabilitatilor de securitate din retea.

 

GFI LanGuard Network Security Scanner utilizeaza o baza de date de vulnerabilitati performanta, bazata pe OVAL si SANS Top 20, oferind peste 15.000 de verificari ale vulnerabilitatilor atunci cand se efectueaza scanarea retelei. GFI LanGuard Network Security Scanner va ofera informatiile si uneltele necesare pentru a efectua scanari pe multiple platforme, in diferite medii, pentru a analiza starea securitatii si a instala si administra patch-urile pe toate masinile pe diferite sisteme de operare si in diferite limbi. Rezultatul este un mediu configurat in mod consistent, securizat impotriva vulnerabilitatilor.

 

Votat ca fiind cel mai bun scanner de retea comercial de catre utilizatorii Nmap pentru doi ani consecutiv, si numit castigator in categoria Patch Management in cadrul premiilor "Products of the Year" organizate de Tech Target, GFI LanGuard Network Security Scanner este cea mai completa solutie de management al vulnerabilitatilor intr-un singur pachet integrat. GFI LanGuard Network Security Scanner este o solutie esentiala, cu un raport pret/calitate performant, care ajuta companiile sa isi protejeze sistemele si retelele impotriva atacurilor hacker-ilor si a gaurilor de securitate.

  • Peste 15.000 de verificari ale vulnerabilitatilor efectuate in intreaga retea, inclusiv in medii virtuale
  • Reduce costul total de utilizare prin centralizarea scanarii vulnerabilitatilor, managementul patch-urilor si auditul retelei
  • Ofera rapoarte personalizabile asupra scanarilor efectuate in cadrul intregii retele incluzand aplicatii si resurse
  • Ajuta administratorii IT sa isi securizeze retelele mai rapid si mai eficient prin automatizarea operatiilor
  • Impiedica lipsa serviciilor si pierderile financiare datorate expunerii la vulnerabilitati
  • Scanner-ul de securitate comercial #1 pentru Windows - votat de utilizatorii Nmap timp de 2 ani consecutiv

Disponibil ca licente incepand cu minim 10 IP-uri.

 

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.